İZMİR / KARŞIYAKA - Safiye Nadir Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Ekm

Okulumuzda,Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından öğretmenlerimize İlkyardım Eğitimi verildi.

Ekm

Bakanlığımızın yürüttüğü "Okul Temelli Mesleki Gelişim Projesi" kapsamında, okulumuzda İlk Yardım Kursu ve Sosyal Medya Kullanımı ve İletişim semineri verildi.

Eyl

Özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler ile çalışan öğretmenlerimiz için hazırlanan "Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı Hazırlama Semineri", Çetin ARSLAN öğretmenimiz tarafından verildi.  BEP Geliştirme Birimi toplantılarımız tüm öğretmenlerimizin katılımıyla hız kesmeden devam ediyor.

Eyl

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İstanbul ve Ankara’dan  sonra muhteşem yolculuğuna İzmir’de devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizin üç büyük şehrinde gerçekleştirilen festivalin üçüncü ve son durağı Ege’nin incisi İzmir’de olacak. Festival, 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okulumuzda  "İlköğretim Haftası" kutlama programı düzenlendi. Öğretmenlerimizin koordinesinde gerçekleşen programda, öğrencilerimiz şiirler okudu ve şarkılar söylediler.

Safiye Nadir Özel Eğitim Uygulama Okulu Hizmet Standartları...